ads

1)            A post without remuneration
                A) Voluntary
                B) Sinecure
                C) Honorary
                D) Involuntary

2)            Member of a band of robbers
                A) Dacoit
                B) Brigand
                C) Thief
                D) Pirate

3)            A person who is skilled in horsemanship
                A) Cavalier
                B) Equestrian
                C) Jockey
                D) Cavalryman

4)            Which is full of words
                A) Stoic
                B) Marvel
                C) Verbose
                D) Remedy

5)            A tall, strong woman.
                A) Siren
                B) Amazon
                C) Harridan
                D) Shrew

6)            Of outstanding significance
                A) Meaningful
                B) Ominous
                C) Evident
                D) Monumental

7)            Materials that change naturally by the action of bacteria
                A) Inflammable
                B) Perishable
                C) Biological
                D) Biodegradable

8)            A wooden object used for connecting animals that are pulling a vehicle
                A) Rein
                B) Leash
                C) Whip
                D) Yoke

9)            To talk without respect of something sacred or holy
                A) Blasphemy
                B) Obscenity
                C) Rudeness
                D) Vulgarity

10)          Person believing in free will
                A) Guardian
                B) Tyrant
                C) Humanitarian
                D) Libertarian

11)          A post without remuneration
                A) Voluntary
                B) Sinecure
                C) Honorary
                D) Involuntary

12)          Member of a band of robbers
                A) Dacoit
                B) Brigand
                C) Thief
                D) Pirate

13)          A person who is skilled in horsemanship
                A) Cavalier
                B) Equestrian
                C) Jockey
                D) Cavalryman

14)          Which is full of words
                A) Stoic
                B) Marvel
                C) Verbose
                D) Remedy

15)          A tall, strong woman.
A) Siren
                B) Amazon
                C) Harridan
                D) Shrew

16)          Of outstanding significance
                A) Meaningful
                B) Ominous
                C) Evident
                D) Monumental

17)          Materials that change naturally by the action of bacteria
                A) Inflammable
                B) Perishable
                C) Biological
                D) Biodegradable

18)          A wooden object used for connecting animals that are pulling a vehicle
                A) Rein
                B) Leash
                C) Whip
                D) Yoke

19)          To talk without respect of something sacred or holy
                A) Blasphemy
                B) Obscenity
                C) Rudeness
                D) Vulgarity

20)          Person believing in free will
                A) Guardian
                B) Tyrant
                C) Humanitarian
                D) Libertarian



ANSWERS
1.
C
2.
B
3.
B
4.
C
5.
B
6.
D
7.
D
8.
D
9.
A
10.
D
11.
C
12.
B
13.
B
14.
C
15.
B
16.
D
17.
D
18.
D
19.
A
20.
D


ads
Share To:

IBTS INSTITUTE

India's Leading Institution for Competitive Exams in Chandigarh visit www.ibtsindia.com

Post A Comment:

0 comments so far,add yours