ads

1)            MUNDANE
                A) Wordly            
                B) Natural            
                C) Modern           
                D) Heavenly        

2)            ACRIMONIOUS
                A) Devious           
                B) Genial              
                C) Callous            
                D) Benevolent     

3)            WORTHY
                A) Unsuitable      
                B) Deserving        
                C) Skilled              
                D) Honourable    

4)            HAUGHTY
                A) Pitiable            
                B) Scared             
                C) Humble           
                D) Cowardly        

5)            ABSOLUTE
                A) Scarce               B) Limited            
                C) Faulty               D) Deficient         

6)            BRIDGE
                A) Divide               B) Bind 
                C) Release             D) Open

7)            STRINGENT
                A) Magnanimous                B) Lenient            
                C) Vehement        D) General            

8)            PRIVILEGE
                A) Honour             B) Disrespect       
                C) Special Right   D) Hardship         

9)            DISPARITIES
                A) Similarities       B) Identities         
                C) Even                 D) Odd  

10)          PALPABLE
                A) Creative           B) Imaginary       
                C) Fresh                D) Innovative      

11)          STUBBORN
                A) Appreciate       B) Hate 
                C) Happiness        D) Pliable              

12)          ESCALATE
                A) Intensify          B) Strict
                C) Weaken            D) Limited            

13)          AMORPHOUS
                A) Weak                B) Definite           
                C) Perfect              D) Irregular          

14)          VIVACIOUS
                A) Dull                   B) Energetic         
                C) Desirable          D) Impulsive        

15)          WORTHY
                A) Unsuitable       B) Deserving        
                C) Skilled               D) Honourable    

16)          CALLOUS
                A) Sensitive           B) Insensitive      
                C) Retribution      D) Cooperation   

17)          LIABILITY
                A) Accountability
B) Irresponsibility               
                C) Burden            
                D) Considerate    

18)          BRIDGE
                A) Divide               B) Bind 
                C) Release             D) Open

19)          GROTESQUE                  [SSC CGL Tier-I 2010]
                A) Natural                             B) Odd  
                C) Whimsical                       D) Sinful               
20)          DEVIOUS                          [SSC CGL Tier-I 2010]
                A) Straight             B) Obvious
C) Simple              D) Superficial      



ANSWERS
1.
D
2.
B
3.
A
4.
C
5.
B
6.
D
7.
B
8.
B
9.
A
10.
B
11.
D
12.
C
13.
B
14.
A
15.
A
16.
A
17.
B
18.
D
19.
A
20.
A


ads
Share To:

IBTS INSTITUTE

India's Leading Institution for Competitive Exams in Chandigarh visit www.ibtsindia.com

Post A Comment:

0 comments so far,add yours