ads

1.         3, 5, 11, 14, 17, 21
            A. 21               B. 17
C. 14                D. 3

2.         8, 27, 64, 100, 125, 216, 343
            A. 27               B. 100
C. 125              D. 343

3.         10, 25, 45, 54, 60, 75, 80
            A. 10               B. 45
C. 54                D. 75

4.         396, 462, 572, 427, 671, 264
            A. 396             B. 427
C. 671              D. 264

5.         6, 9, 15, 21, 24, 28, 30
            A. 28               B. 21
C. 24                D. 30

6.         1, 4, 9, 16, 23, 25, 36
            A. 9                 B. 23
C. 25                D. 36

7.         1, 4, 9, 16, 20, 36, 49
            A. 1                 B. 9
C. 20                D. 49

8.         2, 5, 10, 17, 26, 37, 50, 64
            A. 50               B. 26
C. 37                D. 64

9.         10, 14, 16, 18, 21, 24, 26
            A. 26               B. 24
C. 21                D. 18

10.       16, 25, 36, 72, 144, 196, 225
            A. 36               B. 72
C. 196              D. 225

11.       1, 2, 3, 6, 12, ?
A) 24               B) 25
C) 26               D) 27

12.       330, 844, 550, 633, 383, 321
            A. 844             B. 383
C. 321              D. 550

13.       835, 734, 642, 751, 853, 981, 532
            A. 751             B. 853
C. 981              D. 532

14.       41, 43, 47, 53, 61, 71, 73, 81
            A. 61               B. 71
C. 73                D. 81

15.       3, 5, 7, 12, 17, 19
            A. 19               B. 17

C. 5                  D. 12

ANSWER:
  1. C
  2. B
  3. C
  4. B
  5. A
  6. B
  7. C
  8. D
  9. C
  10. B
  11. A
  12. B
  13. A
  14. D
  15. D


ads
Share To:

IBTS INSTITUTE

India's Leading Institution for Competitive Exams in Chandigarh visit www.ibtsindia.com

Post A Comment:

0 comments so far,add yours